Birmingham

2020. jan. 30.2020. jan. 31.

2 felnőtt - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Birmingham területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Staycity Aparthotels Birmingham Central Newhall Square, Hallmark Hotel Birmingham és Aparthotel Adagio Birmingham City Centre. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Birmingham területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Birmingham területén

30 285 Ft-tól
47 221 Ft-tól

Mi az utazók véleménye Birmingham városáról?

9,8
Családos utazók
8,3
Történelemrajongók
7,7
Szabadtéri programok rajongói
7,7
Gasztroturisták
7,1
Művészet & Design kedvelők
Tagi vélemények (66)
Erika Gimes
Erika Gimes
2019. 12. 05.

Imádtam, a sétányait, az épületeit azt ahogy a csatorna keresztül szeli a várost. Minden percét.

Leow Cheng Lam
Leow Cheng LamKlang
2015. 03. 04.

Birmingham nagyon híres és mindig zsúfolt és népszerű. Minden ember szeretne látni a királynő palotáját, és nézni a változó őröket. Néha, amikor esik az eső, akkor törlik az eseményeket, és mindenki csalódott.

Robert Tye
Robert TyeTelford
2013. 09. 02.

Birmingham lassan megfordul, és most egy remek hely egy napos vásárlási vagy éjszakai ivásra. Van néhány nagyszerű étterem is. Ügyeljen arra, hogy nézze meg a csatorna körül a jelenetet a postafiókban.

Yogic Traveler ❀
Yogic Traveler ❀Puerto Vallarta
2013. 09. 01.

A legtöbb ember, aki Angliába vagy az Egyesült Királyságba látogat, nem hagy el Londonot. Összehasonlításképpen Birmingham apró, de édes. Jó látni egy kicsit, hogy mi történik az ország többi részén.

GYIK

A legolcsóbb hónap január szokott lenni a maga 28 293 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Birmingham városában a legdrágább tartózkodási hónap november szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 35 864 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év január hónapjában átlagosan 33 871 Ft körül alakult. Ez annyi, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Birmingham városában az átlagos január havi hőmérséklet 3,9 °C/39,0 °F körül szokott alakulni. A legmelegebb július hónapban szokott lenni. Ilyenkor az átlagos hőmérséklet 21,5 °C/70,7 °F körüli. A leghidegebb hónap február szokott lenni a maga 0,5 °C/32,9 °F körüli átlaghőmérsékletével.
Birmingham városához a legközelebb eső repülőtér Birmingham (BHX) (10,43 km). További közeli repülőterek: East Midlands (53,78 km) Nottingham (73,03 km)

Utazás tervezése ide: Egyesült Királyság