Al Mafraq

2019. okt. 21.2019. okt. 22.

2 vendég - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Al Mafraq területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: The Perfect Getaway Place in AD, Aerotel Abu Dhabi Terminal 1 és Gorgeous 3 Bedrooms In A Resort In Al Raha Beach. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Al Mafraq területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

GYIK

A legolcsóbb hónap július szokott lenni a maga 20 909 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Al Mafraq városában a legdrágább tartózkodási hónap november szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 64 629 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év október hónapjában átlagosan 25 471 Ft körül alakult. Ez 24%-kal kevesebb, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított 31 681 Ft-os átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Al Mafraq városához a legközelebb eső repülőtér Abu-Dzabi Al Dhafra katonai repülőtér (DHF) (13,56 km). További közeli repülőterek: Abu-Dzabi Abu Dhabi International (14,82 km) Yas-sziget vízi (19,01 km) Abu-Dzabi Bateen (25,25 km)

Utazás tervezése ide: Egyesült Arab Emírségek