Sidney

2019. dec. 21.2019. dec. 22.

2 felnőtt - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Sidney területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Lone Tree Inn, Holiday Inn Express & Suites Sidney és Best Western Golden Prairie Inn & Suites. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Sidney területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Sidney területén

23 045 Ft-tól

GYIK

A legolcsóbb hónap augusztus szokott lenni a maga 16 939 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Sidney városában a legdrágább tartózkodási hónap január szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 24 424 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év december hónapjában átlagosan 18 909 Ft körül alakult. Ez 13%-kal kevesebb, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított 21 404 Ft-os átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Sidney városában az átlagos december havi hőmérséklet -8,6 °C/16,5 °F körül szokott alakulni. A legmelegebb augusztus hónapban szokott lenni. Ilyenkor az átlagos hőmérséklet 30,5 °C/86,9 °F körüli. A leghidegebb hónap január szokott lenni a maga -17,5 °C/0,5 °F körüli átlaghőmérsékletével.
Sidney városához a legközelebb eső repülőtér Sidney (SDY) (2,63 km). További közeli repülőterek: Williston (64,72 km) Basin nemzetközi (68,10 km)

Utazás tervezése ide: Egyesült Államok