Norfolk

2020. febr. 28.2020. febr. 29.

2 felnőtt - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Norfolk területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Doubletree By Hilton Hotel Norfolk Airport, Delta Hotels by Marriott Norfolk Airport és Hilton Norfolk The Main. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Norfolk területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Norfolk területén

33 060 Ft-tól
63 702 Ft-tól

GYIK

A legolcsóbb hónap december szokott lenni a maga 25 400 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Norfolk városában a legdrágább tartózkodási hónap november szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 46 768 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év február hónapjában átlagosan 35 883 Ft körül alakult. Ez annyi, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Norfolk városához a legközelebb eső repülőtér Norfolk NAS Chambers (NGU) (8,84 km). További közeli repülőterek: Norfolk International (9,03 km) Newport News / Williamsb (36,21 km) Elizabeth City (66,55 km)

Utazás tervezése ide: Egyesült Államok