Los Alamos

2020. jan. 28.2020. jan. 29.

2 felnőtt - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Los Alamos területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Silver Saddle Motel, Motel 6 Santa Fe és Canyon Inn. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Los Alamos területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Los Alamos területén

24 327 Ft-tól
44 926 Ft-tól
87 889 Ft-tól

GYIK

A legolcsóbb hónap november szokott lenni a maga 32 174 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Los Alamos városában a legdrágább tartózkodási hónap augusztus szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 52 969 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év január hónapjában átlagosan 38 452 Ft körül alakult. Ez annyi, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Los Alamos városában az átlagos január havi hőmérséklet 3,1 °C/37,7 °F körül szokott alakulni. A legmelegebb július hónapban szokott lenni. Ilyenkor az átlagos hőmérséklet 33,6 °C/92,5 °F körüli. A leghidegebb hónap január szokott lenni a maga -3,9 °C/25,0 °F körüli átlaghőmérsékletével.
Los Alamos városához a legközelebb eső repülőtér Los Alamos (LAM) (1,02 km). További közeli repülőterek: Santa Fe (35,95 km)

Utazás tervezése ide: Egyesült Államok