Little Rock

2019. dec. 20.2019. dec. 21.

2 felnőtt - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Little Rock területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Hilton Garden Inn West Little Rock, Hilton Garden Inn Little Rock Downtown és Econo Lodge Inn and Suites Little Rock. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Little Rock területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Little Rock területén

22 596 Ft-tól
32 725 Ft-tól
58 049 Ft-tól

Mi az utazók véleménye Little Rock városáról?

9,8
Szabadtéri programok rajongói
7,1
Gasztroturisták
6,5
Kalandvágyó utazók
6,4
Történelemrajongók
5,8
Wellness
Tagi vélemények (47)
Rosalinda Zacharia
Rosalinda ZachariaLittle Rock
2017. 02. 09.

Regardless of whether you're building your private home or renovating, you can convert it into a solar efficient house by creating a few simple adjustments to your plan. If electricity and gas become challenging to manage you may want to considerheating your housewith the direct sun light. Solar technology is heatthat comesfrom the sunshine. When it reaches the earth it propagates evenly however you may need it to go to a certain spot of your home.

7 of 9
7 of 9Atlanta
2015. 12. 21.

Small town with nice people and little areas in most neighborhoods fun to hang out in.

kirby forssell
kirby forssell
2014. 08. 29.

Pretty downtown area with great bike trail down the river and cute restaurants

@WayneAtherholt
@WayneAtherholtSt. Petersburg
2014. 01. 10.

Nice little city with a proper tram service on rails and a festival marketplace along the riverfront. Some fun restaurants and a bit of history too. Anyone in an RV there is a park across the river that is perfect for a visit here.

GYIK

A legolcsóbb hónap december szokott lenni a maga 23 375 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Little Rock városában a legdrágább tartózkodási hónap május szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 29 609 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év december hónapjában átlagosan 24 934 Ft körül alakult. Ez 3%-kal kevesebb, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított 25 746 Ft-os átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Little Rock városában az átlagos december havi hőmérséklet 7,3 °C/45,1 °F körül szokott alakulni. A legmelegebb augusztus hónapban szokott lenni. Ilyenkor az átlagos hőmérséklet 34,1 °C/93,4 °F körüli. A leghidegebb hónap január szokott lenni a maga 1,1 °C/34,0 °F körüli átlaghőmérsékletével.
Little Rock városához a legközelebb eső repülőtér Little Rock (LIT) (5,39 km). További közeli repülőterek: Stuttgart (67,38 km)

Utazás tervezése ide: Egyesült Államok