Kenmore Air Harbor

2019. aug. 29.2019. aug. 30.

2 vendég - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Kenmore Air Harbor területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: McMenamins Anderson School, Latona Ave Townhouse Unit B - 3 Br Townhouse by RedAwning és Springhill Suites Seattle Bothell. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Kenmore Air Harbor területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Kenmore Air Harbor területén

108 Ft-tól
139 Ft-tól
211 Ft-tól

GYIK

A legolcsóbb hónap február szokott lenni a maga 25 778 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Kenmore Air Harbor városában a legdrágább tartózkodási hónap július szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 69 100 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év augusztus hónapjában átlagosan 28 284 Ft körül alakult. Ez 40%-kal kevesebb, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított 39 622 Ft-os átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Kenmore Air Harbor városához a legközelebb eső repülőtér Kenmore Air Harbor (KEH) (1,20 km). További közeli repülőterek: Seattle Lake Union SPB (15,86 km) Everett (17,21 km) Seattle Boeing Fld Intl (25,74 km) Seattle / Tacoma International (34,79 km)

Utazás tervezése ide: Egyesült Államok