Honolulu

2020. ápr. 7.2020. ápr. 8.

2 felnőtt - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Honolulu területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Stay Hotel Waikiki, Trump International Hotel Waikiki és Waikiki Resort Hotel. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Honolulu területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Honolulu területén

57 332 Ft-tól
60 562 Ft-tól
139 293 Ft-tól

Mi az utazók véleménye Honolulu városáról?

9,8
Kalandvágyó utazók
9,3
Szabadtéri programok rajongói
9,1
Gasztroturisták
8,9
Családos utazók
7,7
Wellness
Tagi vélemények (393)
Rtms Rtms
Rtms Rtms
2019. 07. 16.

Inkább a légitársaság, mint a repülőtér, de a biztonság előtt nincs semmi tennivaló, nincs étel vagy szórakozás

Belia Hb
Belia HbSan Diego
2018. 10. 05.

Minden Honoluluban van. Kiváló ételeket, vásárlásokat és túrákat is találhat! Nagyszerű mindenkinek

Travis Katz
Travis KatzMenlo Park
2018. 10. 10.

Arra buzdítottak, hogy nekem nem tetszik Honolulu. Úgy jellemezték, mint elfoglalt, zsúfolt, városi ... annyira, hogy az a szándékom, hogy egyáltalán ne álljak itt. Amikor egy pár napra itt beszálltunk (egy hosszú történet egy görbe craigslist-csalókkal), kissé megrázkódtunk - csak arra derült fény, hogy Honolulu valóban elképesztő. A Waikiki strandjai, noha nem félreesőek, gyönyörűek. Az éttermek nagyszerűek. Miközben péntek este beragadtunk a forgalomba, egyébként meglehetősen könnyűnek találtuk a parkolást. Mire elmentünk, nem voltunk biztosak benne, hogy készen állunk-e. Nagy meglepetés volt.

Celeste Lucci
Celeste LucciPalo Alto
2016. 11. 11.

Ha Oahu környékén körbejár, talál egy szép üres strandot. Nem számít, hogy melyik hely van, hanem órákig ülhet anélkül, hogy figyelmen kívül hagyná. Sokkal több halat fog látni, ellentétben a Honolulu strand körül fekvő víz falával. Bárhová néz is, meg fog lepődni! Fantasztikus, milyen közel van az út a vízhez!

GYIK

A legolcsóbb hónap október szokott lenni a maga 69 041 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Honolulu városában a legdrágább tartózkodási hónap február szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 88 824 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év március hónapjában átlagosan 74 289 Ft körül alakult. Ez 4%-kal kevesebb, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított 77 486 Ft-os átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Honolulu városában az átlagos március havi hőmérséklet 23,2 °C/73,7 °F körül szokott alakulni. A legmelegebb augusztus hónapban szokott lenni. Ilyenkor az átlagos hőmérséklet 31,4 °C/88,5 °F körüli. A leghidegebb hónap február szokott lenni a maga 18,0 °C/64,4 °F körüli átlaghőmérsékletével.
Honolulu városához a legközelebb eső repülőtér Honolulu International (HNL) (6,89 km). További közeli repülőterek: Pohakuloa (14,07 km) Oahu (21,01 km) Kalaeloa (22,11 km) Wahiawa (27,27 km)

Utazás tervezése ide: Egyesült Államok