Honolulu

2019. nov. 29.2019. nov. 30.

2 felnőtt - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Honolulu területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Trump International Hotel Waikiki és The Ritz-Carlton Residences, Waikiki Beach. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Honolulu területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Honolulu területén

48 696 Ft-tól
63 499 Ft-tól
114 922 Ft-tól

Mi az utazók véleménye Honolulu városáról?

9,8
Kalandvágyó utazók
9,3
Szabadtéri programok rajongói
9,1
Gasztroturisták
8,9
Családos utazók
7,7
Wellness
Tagi vélemények (370)
Rtms Rtms
Rtms Rtms
2019. 07. 16.

Inkább a légitársaság, mint a repülőtér, de a biztonság előtt nincs semmi tennivaló, nincs étel vagy szórakozás

Belia Hb
Belia HbSan Diego
2018. 10. 05.

Minden Honoluluban van. Kiváló ételeket, vásárlásokat és túrákat is találhat! Nagyszerű mindenkinek

Travis Katz
Travis KatzMenlo Park
2018. 10. 10.

Arra buzdítottak, hogy nekem nem tetszik Honolulu. Úgy jellemezték, mint elfoglalt, zsúfolt, városi ... annyira, hogy az a szándékom, hogy egyáltalán ne álljak itt. Amikor egy pár napra itt beszálltunk (egy hosszú történet egy görbe craigslist-csalókkal), kissé megrázkódtunk - csak arra derült fény, hogy Honolulu valóban elképesztő. A Waikiki strandjai, noha nem félreesőek, gyönyörűek. Az éttermek nagyszerűek. Miközben péntek este beragadtunk a forgalomba, egyébként meglehetősen könnyűnek találtuk a parkolást. Mire elmentünk, nem voltunk biztosak benne, hogy készen állunk-e. Nagy meglepetés volt.

Petey  Doronio
Petey Doronio
2019. 10. 23.

Rent a car and drive around the island and pick up some Cheap eats. Foodland Ala Moana, Dukes in Waikiki , Giovanni’s shrimp truck, shave ice at Local, Maguro Brothers in Chinatown. Places I’ve hiked that you should check out are Three peaks (Olomana trail), Pillbox, and 7 falls.

GYIK

A legolcsóbb hónap november szokott lenni a maga 65 057 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Honolulu városában a legdrágább tartózkodási hónap december szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 89 211 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év november hónapjában átlagosan 64 668 Ft körül alakult. Ez 16%-kal kevesebb, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított 75 316 Ft-os átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Honolulu városában az átlagos november havi hőmérséklet 24,8 °C/76,6 °F körül szokott alakulni. A legmelegebb augusztus hónapban szokott lenni. Ilyenkor az átlagos hőmérséklet 31,4 °C/88,5 °F körüli. A leghidegebb hónap február szokott lenni a maga 18,0 °C/64,4 °F körüli átlaghőmérsékletével.
Honolulu városához a legközelebb eső repülőtér Honolulu International (HNL) (6,89 km). További közeli repülőterek: Pohakuloa (14,07 km)

Utazás tervezése ide: Egyesült Államok

Honolulu területe és vonzáskörzete