Grants Pass

2019. dec. 16.2019. dec. 17.

2 felnőtt - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Grants Pass területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: The Kelly Mountain Lodge @ Cascade Ranch, Penthouse at the Kelly Lodge és Creekside Condo at the Kelly Lodge. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Grants Pass területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Grants Pass területén

32 242 Ft-tól

Mi az utazók véleménye Grants Pass városáról?

9,8
Szabadtéri programok rajongói
8,7
Családos utazók
6,9
Művészet & Design kedvelők
5,9
Hátizsákosok
Tagi vélemények (8)
Laila R.
Laila R.Los Angeles
2015. 03. 11.

Tiny little town in Oregon, Nice place to Drive through as a tourist I loved seeing the Bear Statues all over the town. I drove around trying to see them all.

Dan
DanSanta Clara
2015. 04. 10.

Grants Pass is primarily though of as a major mountain pass on Highway 5. However, it is a small rural community. Not a lot of arranged activities but the nature here is spectacular.

Adrian
AdrianSan José
2017. 01. 06.

Grants Pass is a small community in Southern Oregon. It's not near anything at all, off the beaten path. If you like skiing or outdoor activities, it, like Bend are decent places to live.

Kimberlee Bridge
Kimberlee BridgeGrants Pass
2015. 04. 02.

Beautiful days to go walk in the sun and hear the birds chirping.

GYIK

A legolcsóbb hónap február szokott lenni a maga 23 198 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Grants Pass városában a legdrágább tartózkodási hónap szeptember szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 37 353 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év december hónapjában átlagosan 25 950 Ft körül alakult. Ez 11%-kal kevesebb, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított 29 031 Ft-os átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Grants Pass városában az átlagos december havi hőmérséklet 4,3 °C/39,7 °F körül szokott alakulni. A legmelegebb július hónapban szokott lenni. Ilyenkor az átlagos hőmérséklet 33,7 °C/92,7 °F körüli. A leghidegebb hónap december szokott lenni a maga -0,4 °C/31,3 °F körüli átlaghőmérsékletével.
Grants Pass városához a legközelebb eső repülőtér Medford (MFR) (38,15 km).

Utazás tervezése ide: Egyesült Államok