Grand-sziget

2020. márc. 2.2020. márc. 3.

2 felnőtt - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Grand-sziget területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Hampton Inn Hastings, Suburban Extended Stay Hotel és Extended Red Coach Grand Island NE. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Grand-sziget területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Grand-sziget területén

47 890 Ft-tól

GYIK

A legolcsóbb hónap június szokott lenni a maga 21 732 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Grand-sziget városában a legdrágább tartózkodási hónap augusztus szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 33 403 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év február hónapjában átlagosan 22 537 Ft körül alakult. Ez 12%-kal kevesebb, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított 25 254 Ft-os átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Grand-sziget városában az átlagos február havi hőmérséklet -0,9 °C/30,5 °F körül szokott alakulni. A legmelegebb július hónapban szokott lenni. Ilyenkor az átlagos hőmérséklet 31,7 °C/89,1 °F körüli. A leghidegebb hónap január szokott lenni a maga -9,7 °C/14,5 °F körüli átlaghőmérsékletével.
Grand-sziget városához a legközelebb eső repülőtér Grand-sziget (GRI) (5,42 km). További közeli repülőterek: Kearney (59,50 km)

Utazás tervezése ide: Egyesült Államok