Gainesville

2019. dec. 12.2019. dec. 13.

2 felnőtt - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Gainesville területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Value Lodge - Gainesville, Americas Best Value Inn - I-75 Gainesville North és Motel 6 Gainesville - Univ. Of Florida. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Gainesville területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Gainesville területén

33 970 Ft-tól
37 289 Ft-tól

GYIK

A legolcsóbb hónap november szokott lenni a maga 25 770 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Gainesville városában a legdrágább tartózkodási hónap február szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 35 141 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év december hónapjában átlagosan 28 504 Ft körül alakult. Ez 2%-kal kevesebb, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított 29 285 Ft-os átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Gainesville városában az átlagos december havi hőmérséklet 13,4 °C/56,1 °F körül szokott alakulni. A legmelegebb július hónapban szokott lenni. Ilyenkor az átlagos hőmérséklet 32,8 °C/91,0 °F körüli. A leghidegebb hónap december szokott lenni a maga 5,9 °C/42,6 °F körüli átlaghőmérsékletével.
Gainesville városához a legközelebb eső repülőtér Gainesville (GNV) (6,35 km).

Utazás tervezése ide: Egyesült Államok