Elfin Cove

2020. ápr. 7.2020. ápr. 8.

2 felnőtt - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Elfin Cove területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Gustavus Inn at Glacier Bay, Glacier Bay's Bear Track Inn és Annie Mae Lodge. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Elfin Cove területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

GYIK

Elfin Cove városában az átlagos március havi hőmérséklet 2,0 °C/35,5 °F körül szokott alakulni. A legmelegebb augusztus hónapban szokott lenni. Ilyenkor az átlagos hőmérséklet 14,7 °C/58,5 °F körüli. A leghidegebb hónap január szokott lenni a maga -1,0 °C/30,2 °F körüli átlaghőmérsékletével.
Elfin Cove városához a legközelebb eső repülőtér Elfin Cove (ELV) (1,99 km). További közeli repülőterek: Pelican (27,94 km) Gustavus (45,41 km) Hoonah (56,19 km) Excursion Inlet (58,09 km)

Utazás tervezése ide: Egyesült Államok

Elfin Cove területe és vonzáskörzete