Durham

2020. febr. 24.2020. febr. 25.

2 felnőtt - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Durham területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Durham Marriott City Center, La Quinta by Wyndham Raleigh/Durham Southpoint és Comfort Suites Raleigh Durham Airport/RTP. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Durham területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Durham területén

38 585 Ft-tól
66 867 Ft-tól

Mi az utazók véleménye Durham városáról?

9,8
Gasztroturisták
9,8
Családos utazók
8,9
Kalandvágyó utazók
7,9
Luxusutazók
7,0
Történelemrajongók
Tagi vélemények (32)
Bannon Price
Bannon PriceAshdown
2015. 12. 26.

I love durham for so many reasons! Thier are so many atractions. One of my favirote places to go is to the park and sit on the bench. The reason I want to go is because it is so buetiful.

Danielle Christensen
Danielle ChristensenDurham
2015. 07. 13.

Durham truly is amazing. There is always something todo and always something going on. There is something for everyone at every age.

Steve DeAngelo
Steve DeAngeloMelbourne
2014. 02. 11.

Durham city is the county seat for Durham County. The city has about a quarter-million people, while the county has just over a half-million residents. Duke University is located within the boundaries of the city of Durham.

Jamie Greggain
Jamie GreggainEgyesült Államok
2017. 01. 06.

i liked going to durham cos there are good shops and places and a friend of mine called steve toth lives there

GYIK

A legolcsóbb hónap december szokott lenni a maga 22 626 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Durham városában a legdrágább tartózkodási hónap október szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 42 019 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év február hónapjában átlagosan 37 171 Ft körül alakult. Ez 7%-kal több, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított 34 512 Ft-os átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Durham városában az átlagos február havi hőmérséklet 7,5 °C/45,4 °F körül szokott alakulni. A legmelegebb július hónapban szokott lenni. Ilyenkor az átlagos hőmérséklet 32,6 °C/90,7 °F körüli. A leghidegebb hónap január szokott lenni a maga -0,4 °C/31,3 °F körüli átlaghőmérsékletével.
Durham városához a legközelebb eső repülőtér Raleigh / Durham (RDU) (16,87 km).

Utazás tervezése ide: Egyesült Államok