College Park

2020. ápr. 8.2020. ápr. 9.

2 felnőtt - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által College Park területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Atlanta Hartsfield Airport Guesthouse - Netflix Disney Amzn, AC Hotel by Marriott Atlanta Airport Gateway és Regals Guest House. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le College Park területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák College Park területén

37 478 Ft-tól
48 477 Ft-tól
70 475 Ft-tól

GYIK

A legolcsóbb hónap szeptember szokott lenni a maga 34 626 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. College Park városában a legdrágább tartózkodási hónap március szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 48 884 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év április hónapjában átlagosan 36 663 Ft körül alakult. Ez 6%-kal kevesebb, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított 39 108 Ft-os átlagos vendégéjszakánkénti ár.
College Park városában az átlagos április havi hőmérséklet 17,0 °C/62,5 °F körül szokott alakulni. A legmelegebb július hónapban szokott lenni. Ilyenkor az átlagos hőmérséklet 32,2 °C/90,0 °F körüli. A leghidegebb hónap január szokott lenni a maga 1,4 °C/34,5 °F körüli átlaghőmérsékletével.
College Park városához a legközelebb eső repülőtér Atlanta Hartsfield-Jackson (ATL) (2,48 km). További közeli repülőterek: Atlanta Fulton County (15,73 km) Atlanta De Kalb / Peachtree (28,27 km)

Utazás tervezése ide: Egyesült Államok