Burlington

2020. márc. 4.2020. márc. 5.

2 felnőtt - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Burlington területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Super 8 by Wyndham Burlington, AmericInn by Wyndham West Burlington és Quality Inn Burlington. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Burlington területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Burlington területén

33 938 Ft-tól

GYIK

A legolcsóbb hónap április szokott lenni a maga 20 605 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Burlington városában a legdrágább tartózkodási hónap június szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 29 494 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év február hónapjában átlagosan 22 626 Ft körül alakult. Ez 6%-kal kevesebb, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított 24 175 Ft-os átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Burlington városában az átlagos február havi hőmérséklet -1,8 °C/28,7 °F körül szokott alakulni. A legmelegebb július hónapban szokott lenni. Ilyenkor az átlagos hőmérséklet 30,6 °C/87,1 °F körüli. A leghidegebb hónap január szokott lenni a maga -8,9 °C/16,0 °F körüli átlaghőmérsékletével.
Burlington városához a legközelebb eső repülőtér Burlington (BRL) (2,52 km). További közeli repülőterek: Fort Madison (24,36 km)

Utazás tervezése ide: Egyesült Államok