Bethel

2020. márc. 4.2020. márc. 5.

2 felnőtt - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Bethel területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Igloo of Enlightenment. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Bethel területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

GYIK

Bethel városában az átlagos február havi hőmérséklet -10,9 °C/12,4 °F körül szokott alakulni. A legmelegebb július hónapban szokott lenni. Ilyenkor az átlagos hőmérséklet 18,5 °C/65,3 °F körüli. A leghidegebb hónap január szokott lenni a maga -18,6 °C/-1,5 °F körüli átlaghőmérsékletével.
Bethel városához a legközelebb eső repülőtér Bethel (BET) (4,19 km). További közeli repülőterek: Napaskiak (9,05 km) Napakiak (16,57 km) Kwethluk (17,37 km) Akiachak (22,12 km) Atmautluak (28,95 km)

Utazás tervezése ide: Egyesült Államok

Bethel területe és vonzáskörzete