Szöul

2020. ápr. 17.2020. ápr. 18.

2 felnőtt - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Szöul területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Sotetsu Hotels The Splaisir Seoul Myeong-Dong, Step Inn Myeongdong 1 és Hotel Kuretakeso Insa-Dong Seoul. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Szöul területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Szöul területén

19 735 Ft-tól
24 165 Ft-tól
69 272 Ft-tól

Mi az utazók véleménye Szöul városáról?

9,8
Gasztroturisták
8,1
Éjszakai élet rajongói
7,6
Történelemrajongók
7,5
Hátizsákosok
7,5
Kalandvágyó utazók
Tagi vélemények (911)
Ale  G
Ale G
2019. 12. 10.

Volt alkalmam egyedül menni, és ez volt az életem egyik legjobb utazása. Dél-Korea végtelen számú dolgot kínál (ételek, helyek, emberek, kalandok), amelyek valóban mindent tartalmaznak. Az egyetlen szempont, amely torzítja a szennyezett levegőt (főleg a városban), de ezen kívül egy nagyszerű ország. Ez biztonságos és nagyon él. A város és a vidék közötti kontraszt nagyon figyelemre méltó, ám ezek is paradicsomok. Nagyon ajánlom. Vissza akarok menni

Ms. Z K-R
Ms. Z K-R
2019. 11. 18.

Minden hely, ahol Koreában mentünk, a legjobb. Vissza akarok térni arra a pontra, hogy ott akarok élni a családommal ❤️

お まめ
お まめ
2019. 11. 06.

Hongdae-ben számos ruhaüzlet található, de mindegyik ugyanazokat a termékeket árusítja, tehát ha megtalálja, amit keres, olcsóbb másik üzletbe menni, és összehasonlítani az árakat! Az asztalon vagy az utca tetején lévő ruhaüzletek ára magasabb.

Ana De Regil
Ana De Regil
2020. 02. 20.

La mejor experiencia de mi vida!! La comida, la cultura, la historia, los lugares antiguos... todo me encantó!!

GYIK

A legolcsóbb hónap november szokott lenni a maga 19 332 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Szöul városában a legdrágább tartózkodási hónap március szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 49 940 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év április hónapjában átlagosan 33 025 Ft körül alakult. Ez 4%-kal több, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított 31 515 Ft-os átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Szöul városában az átlagos április havi hőmérséklet 12,9 °C/55,1 °F körül szokott alakulni. A legmelegebb augusztus hónapban szokott lenni. Ilyenkor az átlagos hőmérséklet 29,7 °C/85,5 °F körüli. A leghidegebb hónap január szokott lenni a maga -5,7 °C/21,7 °F körüli átlaghőmérsékletével.
Szöul városához a legközelebb eső repülőtér Szöul Gimpo International (GMP) (17,07 km). További közeli repülőterek: Szöul Incheon Nemzetközi Repülőtér (47,76 km)

Utazás tervezése ide: Dél-Korea