Bobo-Dioulasso

2020. jan. 30.2020. jan. 31.

2 felnőtt - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Bobo-Dioulasso területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Villa Bobo, Villa Rose és Bobo Guesthousse. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Bobo-Dioulasso területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Bobo-Dioulasso területén

18 530 Ft-tól

GYIK

A legolcsóbb hónap július szokott lenni a maga 5 977 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Bobo-Dioulasso városában a legdrágább tartózkodási hónap január szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 11 955 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év január hónapjában átlagosan 7 571 Ft körül alakult. Ez annyi, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Bobo-Dioulasso városában az átlagos január havi hőmérséklet 26,4 °C/79,5 °F körül szokott alakulni. A legmelegebb március hónapban szokott lenni. Ilyenkor az átlagos hőmérséklet 37,2 °C/99,0 °F körüli. A leghidegebb hónap január szokott lenni a maga 20,0 °C/68,0 °F körüli átlaghőmérsékletével.
Bobo-Dioulasso városához a legközelebb eső repülőtér Bobo-Dioulasso (BOY) (3,68 km).

Utazás tervezése ide: Burkina Faso

Bobo-Dioulasso területe és vonzáskörzete