Sao Lourenco

2019. dec. 16.2019. dec. 17.

2 felnőtt - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Sao Lourenco területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Pousada Varandas Do Vale, Hotel Regência és Pousada Al Chaddai. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Sao Lourenco területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Sao Lourenco területén

15 733 Ft-tól

GYIK

A legolcsóbb hónap május szokott lenni a maga 14 159 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Sao Lourenco városában a legdrágább tartózkodási hónap augusztus szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 20 059 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év december hónapjában átlagosan 15 339 Ft körül alakult. Ez 13%-kal kevesebb, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított 17 339 Ft-os átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Sao Lourenco városához a legközelebb eső repülőtér São Lourenço (SSO) (0,20 km). További közeli repülőterek: Varginha (74,39 km)

Utazás tervezése ide: Brazília