Santa Cruz Do Sul

2020. ápr. 16.2020. ápr. 17.

2 felnőtt - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Santa Cruz Do Sul területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Pousada Fritz & Frida, Hotel Recanto és Cazco Hostel. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Santa Cruz Do Sul területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Santa Cruz Do Sul területén

33 930 Ft-tól

GYIK

A legolcsóbb hónap július szokott lenni a maga 12 264 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Santa Cruz Do Sul városában a legdrágább tartózkodási hónap február szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 26 163 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év április hónapjában átlagosan 17 987 Ft körül alakult. Ez 15%-kal kevesebb, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított 20 781 Ft-os átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Santa Cruz Do Sul városában az átlagos április havi hőmérséklet 21,6 °C/70,9 °F körül szokott alakulni. A legmelegebb január hónapban szokott lenni. Ilyenkor az átlagos hőmérséklet 31,1 °C/88,0 °F körüli. A leghidegebb hónap július szokott lenni a maga 9,7 °C/49,5 °F körüli átlaghőmérsékletével.
Santa Cruz Do Sul városához a legközelebb eső repülőtér Santa Cruz do Sul (CSU) (4,89 km).

Utazás tervezése ide: Brazília