Rio de Janeiro

2020. jan. 30.2020. jan. 31.

2 felnőtt - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Rio de Janeiro területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Arosa Rio Hotel, Mirador Rio Copacabana Hotel és CDesign Hotel. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Rio de Janeiro területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Rio de Janeiro területén

17 544 Ft-tól
28 386 Ft-tól
75 894 Ft-tól

Mi az utazók véleménye Rio de Janeiro városáról?

9,8
Szabadtéri programok rajongói
8,5
Wellness
8,4
Kalandvágyó utazók
7,7
Éjszakai élet rajongói
7,6
Családos utazók
Tagi vélemények (787)
Savio Gonçalves
Savio Gonçalves
2019. 12. 19.

Lugar fantástico, dá vontade de se viver, pessoas de bem com a vida, muita gente bonita da barriga trincada. Qualidade de vida integrada ao trabalho e lazer. Praias bonitas, limpas e organizadas. Voltaria fácil. Rio tudo pra mim.

Vanessa Drielly
Vanessa Drielly
2019. 10. 22.

Botecos, Praia de Copacabana e Ipanema, Passeios turísticos, Cristo Redentor, Trem do Corcovado, Floresta da Tijuca, Arcos da Lapa, passeio de bondinho em Santa Teresa, Rock in Rio, noite da Lapa, barzinhos, Pedra do Arpoador, Saara tbm foi muito pitoresco rsrs!

Jessica Bachega
Jessica Bachega
2019. 10. 20.

As praias não maravilhosas e a cidade é linda. Muita coisa para fazer e agradar a todos os públicos

Dagoberto Mendonça
Dagoberto Mendonça
2019. 10. 15.

Praias sempre serão uma opção maravilhosa no Rio, andar de bicicleta ao redor da lagoa, conhecer o centrinho histórico, Pão de Açúcar, jardim botânico, fazer uma trilha e ir num barzinho com um bom e velho samba.

GYIK

A legolcsóbb hónap december szokott lenni a maga 14 193 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Rio de Janeiro városában a legdrágább tartózkodási hónap február szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 23 261 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év január hónapjában átlagosan 19 318 Ft körül alakult. Ez annyi, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Rio de Janeiro városában az átlagos január havi hőmérséklet 28,1 °C/82,6 °F körül szokott alakulni. A legmelegebb február hónapban szokott lenni. Ilyenkor az átlagos hőmérséklet 33,1 °C/91,6 °F körüli. A leghidegebb hónap július szokott lenni a maga 17,2 °C/63,0 °F körüli átlaghőmérsékletével.
Rio de Janeiro városához a legközelebb eső repülőtér Rio de Janeiro Santos Dumont (SDU) (4,82 km). További közeli repülőterek: Rio De Janeiro Intl (11,09 km) Santa Cruz (72,86 km)

Utazás tervezése ide: Brazília