Registro

2020. febr. 5.2020. febr. 6.

2 felnőtt - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Registro területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Casas na Praia da Jureia, Lito Palace Hotel és Pousada Recanto Das Aves. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Registro területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

GYIK

A legolcsóbb hónap május szokott lenni a maga 14 376 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Registro városában a legdrágább tartózkodási hónap december szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 32 347 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év január hónapjában átlagosan 16 773 Ft körül alakult. Ez annyi, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított átlagos vendégéjszakánkénti ár.

Utazás tervezése ide: Brazília