Passos

2019. dec. 20.2019. dec. 21.

2 felnőtt - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Passos területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Abdon Flat Hotel, Pousada Estrela da Canastra és Hotel Termópolis. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Passos területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Passos területén

21 038 Ft-tól
15 778 Ft-tól

GYIK

A legolcsóbb hónap június szokott lenni a maga 15 973 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Passos városában a legdrágább tartózkodási hónap február szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 32 725 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év december hónapjában átlagosan 21 817 Ft körül alakult. Ez 5%-kal több, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított 20 649 Ft-os átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Passos városában az átlagos december havi hőmérséklet 13,4 °C/56,1 °F körül szokott alakulni. A legmelegebb november hónapban szokott lenni. Ilyenkor az átlagos hőmérséklet 14,6 °C/58,3 °F körüli. A leghidegebb hónap június szokott lenni a maga 10,9 °C/51,6 °F körüli átlaghőmérsékletével.
Passos városához a legközelebb eső repülőtér Passos (PSW) (0,80 km).

Utazás tervezése ide: Brazília