Cruzeiro Do Sul

2020. ápr. 9.2020. ápr. 10.

2 felnőtt - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Cruzeiro Do Sul területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Hotel E Locadora Cruzeiro, Hotel Spa Paraiso és Hotel Mandari. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Cruzeiro Do Sul területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

GYIK

A legolcsóbb hónap december szokott lenni a maga 5 790 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Cruzeiro Do Sul városában a legdrágább tartózkodási hónap május szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 15 302 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év április hónapjában átlagosan 8 685 Ft körül alakult. Ez 1%-kal több, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított 8 513 Ft-os átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Cruzeiro Do Sul városához a legközelebb eső repülőtér Cruzeiro do Sul (CZS) (17,23 km).

Utazás tervezése ide: Brazília

Cruzeiro Do Sul területe és vonzáskörzete