Campos

2019. dec. 19.2019. dec. 20.

2 felnőtt - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Campos területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Refúgio Nômade Hostel, Pousada Solar de Campos és Jardim De Allah Flat Serv. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Campos területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Campos területén

12 766 Ft-tól
17 087 Ft-tól

GYIK

A legolcsóbb hónap december szokott lenni a maga 12 962 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Campos városában a legdrágább tartózkodási hónap május szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 16 498 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év december hónapjában átlagosan 12 570 Ft körül alakult. Ez 16%-kal kevesebb, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított 14 632 Ft-os átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Campos városához a legközelebb eső repülőtér Campos (CAW) (2,57 km).

Utazás tervezése ide: Brazília