Szarajevó

2020. márc. 1.2020. márc. 2.

2 felnőtt - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Szarajevó területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Hotel Grad, Radon Plaza és Hotel Rimski Most. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Szarajevó területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Szarajevó területén

15 490 Ft-tól
20 116 Ft-tól
27 358 Ft-tól

Mi az utazók véleménye Szarajevó városáról?

9,8
Történelemrajongók
7,8
Gasztroturisták
7,1
Kalandvágyó utazók
7,1
Hátizsákosok
6,7
Spiritualitást keresők
Tagi vélemények (89)
Alice
Alice
2019. 07. 13.

A legszebb és legszebb város. Látogatott egy túra a Balkánon, és fogalma sincs, mire számíthat, de a város szépségét és a környezetet, valamint az emberek hihetetlen története és ellenálló képességét elragadta. A történelem, a török korszaktól kezdve, lenyűgöző és egyértelmű, amikor a központba sétálsz. A legfigyelemreméltóbb és legmeghatóbb a háborúból és a kilencvenes évek ostromából fakadó folyamatos felépülés. Csodálatos turnét készített egy nővel, aki akkor élte át a Sárga Erődöt, az alagút múzeumát és a zsidó temetőt; nem tudom ajánlani eléggé. Számos múzeum érzékenyen feltárja a jugoszláv háborút és annak hatásait; a Srebrenicáról és a háborús gyermekkorról szóló fotókiállítás szívszorító, de fontos. Mindenkinek meg kell látogatnia Szarajevót.

Zeliha  Baş
Zeliha Baş
2019. 02. 03.

Nem volt sok tennivaló 4 maximum 5 nap lehet költeni pogácsákat joghurt fagylalt és sütemények voltak jó

Janson Wigo
Janson WigoSan Francisco
2016. 07. 26.

Vízilabda meccsre mentem, és szerencsém volt, hogy meglátogassam a város központját. Nagyszerű időm volt - rengeteg étterem, kávézó és nagy ruházat / csecsebecsékbolt volt. Ha még soha nem voltál Bosznia-ban, meg kell próbálnod a Ćevapi-t egy híres helyi kedvenc, alapvetően egy sok fűszeres és ízű kolbász. Nagyon finom. Sok helyi történelem is létezik.

nick Müller
nick Müller
2020. 01. 02.

There are lots of opportunities and sights in Sarajevo, in Sarajevo there is a lot of old history and in winter there are more than 3 ski resorts. what is another advantage of the capital of Bosnia is the afterlife in Sarajevo. I have never had a better vacation to former Yugoslavia than in the city of Sarajevo

GYIK

A legolcsóbb hónap október szokott lenni a maga 13 679 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Szarajevó városában a legdrágább tartózkodási hónap június szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 20 921 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év február hónapjában átlagosan 15 288 Ft körül alakult. Ez 3%-kal kevesebb, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított 15 859 Ft-os átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Szarajevó városában az átlagos február havi hőmérséklet 2,2 °C/35,9 °F körül szokott alakulni. A legmelegebb augusztus hónapban szokott lenni. Ilyenkor az átlagos hőmérséklet 27,9 °C/82,2 °F körüli. A leghidegebb hónap január szokott lenni a maga -3,1 °C/26,4 °F körüli átlaghőmérsékletével.
Szarajevó városához a legközelebb eső repülőtér Szarajevó Butmir (SJJ) (3,52 km). További közeli repülőterek: Tuzla (68,55 km)

Utazás tervezése ide: Bosznia-Hercegovina