Santa Cruz de la Sierra

2020. jan. 28.2020. jan. 29.

2 felnőtt - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Santa Cruz de la Sierra területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Las Palmas, Prince Hotel és Hotel Lido. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Santa Cruz de la Sierra területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Santa Cruz de la Sierra területén

14 910 Ft-tól
16 479 Ft-tól
25 896 Ft-tól

Mi az utazók véleménye Santa Cruz de la Sierra városáról?

9,8
Hátizsákosok
9,7
Történelemrajongók
8,6
Wellness
8,5
Kalandvágyó utazók
7,4
Szabadtéri programok rajongói
Tagi vélemények (21)
Karen Valencia
Karen Valencia
2020. 01. 12.

Simpática ciudad, de clima tropical y gente muy amable, ideal para tomar un descanso del viaje.

Kamilla Raquel
Kamilla Raquel
2019. 07. 01.

Very good! It's a unique experience, different culture, different people, food ...

Max Hodge
Max HodgeLondon
2015. 07. 07.

Bolivia’s largest city is often overlooked in most people’s itineraries, but has plenty to offer for those that make the journey. It lacks the star quality that other places in Bolivia offer and doesn’t have many attractions of note, but has more than enough at its disposal to even sustain the most twitchy of travellers for a few days. Its vibrant city centre hosts plenty of live bands, international restaurants and a thriving party scene at night, making weekends a great time of the week to explore the city.

Erick Bonilla
Erick BonillaBarva
2017. 01. 06.

Linda ciudad, curiosamente organizada por anillos concentricos que vienen a ser las avenidas principales

GYIK

A legolcsóbb hónap november szokott lenni a maga 14 125 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Santa Cruz de la Sierra városában a legdrágább tartózkodási hónap október szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 17 264 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év január hónapjában átlagosan 14 517 Ft körül alakult. Ez annyi, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Santa Cruz de la Sierra városában az átlagos január havi hőmérséklet 26,9 °C/80,3 °F körül szokott alakulni. A legmelegebb január hónapban szokott lenni. Ilyenkor az átlagos hőmérséklet 31,2 °C/88,2 °F körüli. A leghidegebb hónap július szokott lenni a maga 15,9 °C/60,6 °F körüli átlaghőmérsékletével.
Santa Cruz de la Sierra városához a legközelebb eső repülőtér Santa Cruz El Trompillo (SRZ) (1,38 km). További közeli repülőterek: Santa Cruz Viri Viru Intl (17,58 km)

Utazás tervezése ide: Bolívia