Trashigang

2020. márc. 1.2020. márc. 2.

2 felnőtt - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Trashigang területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Bumla Inn, Vamoosetrail Tawang (4) és Vamoosetrail TAWANG(6). A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Trashigang területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

GYIK

A legolcsóbb hónap augusztus szokott lenni a maga 9 254 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Trashigang városában a legdrágább tartózkodási hónap március szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 14 886 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év február hónapjában átlagosan 9 656 Ft körül alakult. Ez annyi, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Trashigang városában az átlagos február havi hőmérséklet -1,2 °C/29,8 °F körül szokott alakulni. A legmelegebb június hónapban szokott lenni. Ilyenkor az átlagos hőmérséklet 20,7 °C/69,3 °F körüli. A leghidegebb hónap január szokott lenni a maga -12,8 °C/9,0 °F körüli átlaghőmérsékletével.
Trashigang városához a legközelebb eső repülőtér Trashigang (YON) (9,37 km).

Utazás tervezése ide: Bhután