Port Lincoln

2020. febr. 3.2020. febr. 4.

2 felnőtt - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Port Lincoln területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: chargeo.stay Cottage, The Shark Apartments 2 és Super Central Location. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Port Lincoln területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Port Lincoln területén

21 329 Ft-tól
39 468 Ft-tól

GYIK

A legolcsóbb hónap október szokott lenni a maga 29 502 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Port Lincoln városában a legdrágább tartózkodási hónap november szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 46 644 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év január hónapjában átlagosan 35 482 Ft körül alakult. Ez annyi, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Port Lincoln városában az átlagos január havi hőmérséklet 19,0 °C/66,1 °F körül szokott alakulni. A legmelegebb február hónapban szokott lenni. Ilyenkor az átlagos hőmérséklet 21,8 °C/71,2 °F körüli. A leghidegebb hónap augusztus szokott lenni a maga 11,7 °C/53,1 °F körüli átlaghőmérsékletével.
Port Lincoln városához a legközelebb eső repülőtér Port Lincoln (PLO) (12,79 km).

Utazás tervezése ide: Ausztrália