Tucuman

2020. febr. 4.2020. febr. 5.

2 felnőtt - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Tucuman területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Hilton Garden Inn Tucuman, Carlos V és Hotel París. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Tucuman területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Tucuman területén

10 819 Ft-tól
14 426 Ft-tól
16 028 Ft-tól

GYIK

A legolcsóbb hónap január szokott lenni a maga 13 624 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Tucuman városában a legdrágább tartózkodási hónap július szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 21 638 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év január hónapjában átlagosan 18 032 Ft körül alakult. Ez annyi, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Tucuman városához a legközelebb eső repülőtér Tucuman (TUC) (11,74 km).

Utazás tervezése ide: Argentína

Tucuman területe és vonzáskörzete