Santiago del Estero

2020. márc. 3.2020. márc. 4.

2 felnőtt - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Santiago del Estero területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Moderno departamento, Amplio y Cómodo en Santiago, Las Grevileas és My way. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Santiago del Estero területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Santiago del Estero területén

8 263 Ft-tól
14 310 Ft-tól

GYIK

A legolcsóbb hónap október szokott lenni a maga 9 674 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Santiago del Estero városában a legdrágább tartózkodási hónap december szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 17 736 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év február hónapjában átlagosan 11 689 Ft körül alakult. Ez 4%-kal kevesebb, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított 12 160 Ft-os átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Santiago del Estero városában az átlagos február havi hőmérséklet 26,3 °C/79,3 °F körül szokott alakulni. A legmelegebb január hónapban szokott lenni. Ilyenkor az átlagos hőmérséklet 34,5 °C/94,1 °F körüli. A leghidegebb hónap július szokott lenni a maga 4,6 °C/40,3 °F körüli átlaghőmérsékletével.
Santiago del Estero városához a legközelebb eső repülőtér Santiago Del Estero (SDE) (5,81 km). További közeli repülőterek: Rio Hondo (72,81 km)

Utazás tervezése ide: Argentína