Comodoro Rivadavia

2019. dec. 21.2019. dec. 22.

2 felnőtt - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Comodoro Rivadavia területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Lucania Palazzo Hotel, WAM Hotel Patagónico és Austral Express. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Comodoro Rivadavia területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Comodoro Rivadavia területén

18 712 Ft-tól
40 378 Ft-tól

GYIK

A legolcsóbb hónap március szokott lenni a maga 13 788 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Comodoro Rivadavia városában a legdrágább tartózkodási hónap február szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 19 697 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év december hónapjában átlagosan 22 060 Ft körül alakult. Ez 23%-kal több, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított 16 972 Ft-os átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Comodoro Rivadavia városában az átlagos december havi hőmérséklet 18,8 °C/65,8 °F körül szokott alakulni. A legmelegebb január hónapban szokott lenni. Ilyenkor az átlagos hőmérséklet 27,0 °C/80,6 °F körüli. A leghidegebb hónap július szokott lenni a maga 2,3 °C/36,1 °F körüli átlaghőmérsékletével.
Comodoro Rivadavia városához a legközelebb eső repülőtér Comodoro Rivadavia (CRD) (9,43 km). További közeli repülőterek: Caleta Olivia (61,35 km)

Utazás tervezése ide: Argentína

Comodoro Rivadavia területe és vonzáskörzete