Catamarca

2020. ápr. 8.2020. ápr. 9.

2 felnőtt - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Catamarca területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Renata Apart - Departamento Temporario, Lo de Marce és Departamento Catamarca. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Catamarca területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Catamarca területén

12 017 Ft-tól
13 443 Ft-tól

GYIK

A legolcsóbb hónap március szokott lenni a maga 11 406 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Catamarca városában a legdrágább tartózkodási hónap július szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 16 295 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év április hónapjában átlagosan 13 850 Ft körül alakult. Ez 4%-kal több, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított 13 172 Ft-os átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Catamarca városához a legközelebb eső repülőtér Catamarca (CTC) (2,30 km).

Utazás tervezése ide: Argentína