Namibe

2019. okt. 22.2019. okt. 23.

2 vendég - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Namibe területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Iu Hotel Namibe, Hotel Infotur és Chik-Chik Namibe. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Namibe területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Namibe területén

9 648 Ft-tól

GYIK

A legolcsóbb hónap augusztus szokott lenni a maga 17 026 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Namibe városában a legdrágább tartózkodási hónap december szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 28 755 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év október hónapjában átlagosan 23 080 Ft körül alakult. Ez annyi, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Namibe városában az átlagos október havi hőmérséklet 13,1 °C/55,5 °F körül szokott alakulni. A legmelegebb november hónapban szokott lenni. Ilyenkor az átlagos hőmérséklet 20,0 °C/68,0 °F körüli. A leghidegebb hónap április szokott lenni a maga 5,8 °C/42,4 °F körüli átlaghőmérsékletével.
Namibe városához a legközelebb eső repülőtér Namibe (MSZ) (2,21 km).

Utazás tervezése ide: Angola

Namibe területe és vonzáskörzete