Térkép

 Megfizethető repülőjegyek a Skyscannerrel!

Ha Kitchener / Waterloo repülőtérre utazik, vagy járata onnan indul, esetleg ismerősét várja, találjon meg mindent egy helyen! Útvonaltervezéshez, reptéri hírekhez, helyi időjáráshoz, légitársaságok képviseletéhez, járatinformációhoz – Skyscanner. Használja áttekintető térképeinket és videóinkat, hogy otthonosan mozogjon Kitchener / Waterloo repterén. Bámire is van szüksége, hozzánk bizalommal fordulhat.  

 

Ha még nem foglalta le repülőjegyeit, de már tudja, hogy érinteni fogja Kitchener / Waterloo repülőterét, mi megkeressük önnek a legjobb ajánlatokat! A Skyscanner keresőmotorjával könnyedén áttekintheti a megfizethető Kitchener / Waterloo-járatokat hónapról hónapra, akár a legolcsóbb jegyárat biztosító napokat is, vagy akár az egész éves kínálatot. Ha nem biztos úticélját illetően, miért ne próbálná ki ’’Bármely úticélhoz” ajánlatainkat? Hagyja üresen az úticél mezőt és máris ötletet meríthet választékunkból! A Skyscanner többszáz légitársaság és többezer útvonal között keres, hogy megtalálja önnek a valóban kedvező utazási ajánlatokat.

 

Tudta, hogy velünk nem csak repülőjegyét foglalhatja le? Ha szállodára van szüksége Kitchener / Waterloo mellett, a Skyscanner ebben is hasznos segítségére lehet, minden nagyobb láncot a partnereink között tudhatunk, hogy megtaláljuk önnek a legolcsóbb árakat.  

Autót bérelne? Minden rendben! A Skyscanner minden nagyobb autókölcsönzővel kapcsolatban áll, hogy a legkedvezőbb kölcsönzési díjakat szállíthassuk önnek, négy keréken, Toronto városában is.

 

Kérje hírlevelünket, hogy még személyre szabottabb árak között tallózhasson. 

Jó utazást kívánunk! Kitchener / Waterloo és a Skyscanner - garancia erre.

Légitársaságok Kitchener / Waterloo közelében:

 Ki indít járatot Kitchener / Waterloo érkezéssel?

 Repülőtéri kapcsolat információk

Kitchener / Waterloo Repülőtér

Cím:
4881 Fountain Street North,
PO Box 160,
Breslau,
Ontario,
N0B 1M0,
CANADA

Tel:+1 (1)519 6482256
Fax:+1 (1)519 6483540

Webhely:

Tulajdonos:
Waterloo Regional Airport

 Helyszíni információ

Hosszúság:80° 22' 42'' W
Szélesség:43° 27' 38'' N
IATA kód:YKF
ICAO kód:CYKF

 Repülőtér elhelyezkedés

Google map

Az ezen az oldalon feltüntetett árak csak a 45 napon belüli találatok alapján becsült legalacsonyabb árak.