Térkép

 Megfizethető repülőjegyek a Skyscannerrel!

Ha Halifax Stanfield Intl repülőtérre utazik, vagy járata onnan indul, esetleg ismerősét várja, találjon meg mindent egy helyen! Útvonaltervezéshez, reptéri hírekhez, helyi időjáráshoz, légitársaságok képviseletéhez, járatinformációhoz – Skyscanner. Használja áttekintető térképeinket és videóinkat, hogy otthonosan mozogjon Halifax Stanfield Intl repterén. Bámire is van szüksége, hozzánk bizalommal fordulhat.  

 

Ha még nem foglalta le repülőjegyeit, de már tudja, hogy érinteni fogja Halifax Stanfield Intl repülőterét, mi megkeressük önnek a legjobb ajánlatokat! A Skyscanner keresőmotorjával könnyedén áttekintheti a megfizethető Halifax Stanfield Intl-járatokat hónapról hónapra, akár a legolcsóbb jegyárat biztosító napokat is, vagy akár az egész éves kínálatot. Ha nem biztos úticélját illetően, miért ne próbálná ki ’’Bármely úticélhoz” ajánlatainkat? Hagyja üresen az úticél mezőt és máris ötletet meríthet választékunkból! A Skyscanner többszáz légitársaság és többezer útvonal között keres, hogy megtalálja önnek a valóban kedvező utazási ajánlatokat.

 

Tudta, hogy velünk nem csak repülőjegyét foglalhatja le? Ha szállodára van szüksége Halifax Stanfield Intl mellett, a Skyscanner ebben is hasznos segítségére lehet, minden nagyobb láncot a partnereink között tudhatunk, hogy megtaláljuk önnek a legolcsóbb árakat.  

Autót bérelne? Minden rendben! A Skyscanner minden nagyobb autókölcsönzővel kapcsolatban áll, hogy a legkedvezőbb kölcsönzési díjakat szállíthassuk önnek, négy keréken, Halifax városában is.

 

Kérje hírlevelünket, hogy még személyre szabottabb árak között tallózhasson. 

Jó utazást kívánunk! Halifax Stanfield Intl és a Skyscanner - garancia erre.

Légitársaságok Halifax Stanfield Intl közelében:

 Ki indít járatot Halifax Stanfield Intl érkezéssel?

 Repülőtéri kapcsolat információk

Halifax Stanfield Intl Repülőtér

Cím:
1 Bell Boulevard,
Enfield,
Nova Scotia,
B2T 1K2,
CANADA

Tel:+1 (1)902 8734422
Fax:+1 (1)902 8734750

Webhely:

Tulajdonos:
Halifax Int´l Airport Authority

 Helyszíni információ

Hosszúság:63° 31' 0'' W
Szélesség:44° 52' 59'' N
IATA kód:YHZ
ICAO kód:CYHZ

 Repülőtér elhelyezkedés

Google map

Az ezen az oldalon feltüntetett árak csak a 45 napon belüli találatok alapján becsült legalacsonyabb árak.