Térkép

 Megfizethető repülőjegyek a Skyscannerrel!

Ha Stockholm Vasteras Hasslo repülőtérre utazik, vagy járata onnan indul, esetleg ismerősét várja, találjon meg mindent egy helyen! Útvonaltervezéshez, reptéri hírekhez, helyi időjáráshoz, légitársaságok képviseletéhez, járatinformációhoz – Skyscanner. Használja áttekintető térképeinket és videóinkat, hogy otthonosan mozogjon Stockholm Vasteras Hasslo repterén. Bámire is van szüksége, hozzánk bizalommal fordulhat.  

 

Ha még nem foglalta le repülőjegyeit, de már tudja, hogy érinteni fogja Stockholm Vasteras Hasslo repülőterét, mi megkeressük önnek a legjobb ajánlatokat! A Skyscanner keresőmotorjával könnyedén áttekintheti a megfizethető Stockholm Vasteras Hasslo-járatokat hónapról hónapra, akár a legolcsóbb jegyárat biztosító napokat is, vagy akár az egész éves kínálatot. Ha nem biztos úticélját illetően, miért ne próbálná ki ’’Bármely úticélhoz” ajánlatainkat? Hagyja üresen az úticél mezőt és máris ötletet meríthet választékunkból! A Skyscanner többszáz légitársaság és többezer útvonal között keres, hogy megtalálja önnek a valóban kedvező utazási ajánlatokat.

 

Tudta, hogy velünk nem csak repülőjegyét foglalhatja le? Ha szállodára van szüksége Stockholm Vasteras Hasslo mellett, a Skyscanner ebben is hasznos segítségére lehet, minden nagyobb láncot a partnereink között tudhatunk, hogy megtaláljuk önnek a legolcsóbb árakat.  

Autót bérelne? Minden rendben! A Skyscanner minden nagyobb autókölcsönzővel kapcsolatban áll, hogy a legkedvezőbb kölcsönzési díjakat szállíthassuk önnek, négy keréken, Stockholm városában is.

 

Kérje hírlevelünket, hogy még személyre szabottabb árak között tallózhasson. 

Jó utazást kívánunk! Stockholm Vasteras Hasslo és a Skyscanner - garancia erre.

Légitársaságok Stockholm Vasteras Hasslo közelében:

 Ki indít járatot Stockholm Vasteras Hasslo érkezéssel?

 Repülőtéri kapcsolat információk

Stockholm Vasteras Hasslo Repülőtér

Cím:
S-72131 Västerås,
SWEDEN

Tel:+46 (0)21 805600
Fax:+46 (0)21 801120

Webhely:

Tulajdonos:
Västerås Flygplats AB

 Helyszíni információ

Hosszúság:16° 37' 50'' E
Szélesség:59° 35' 21'' N
IATA kód:VST
ICAO kód:ESOW

 Repülőtér elhelyezkedés

Google map

Az ezen az oldalon feltüntetett árak csak a 45 napon belüli találatok alapján becsült legalacsonyabb árak.