Térkép

 Megfizethető repülőjegyek a Skyscannerrel!

Ha Asztana repülőtérre utazik, vagy járata onnan indul, esetleg ismerősét várja, találjon meg mindent egy helyen! Útvonaltervezéshez, reptéri hírekhez, helyi időjáráshoz, légitársaságok képviseletéhez, járatinformációhoz – Skyscanner. Használja áttekintető térképeinket és videóinkat, hogy otthonosan mozogjon Asztana repterén. Bámire is van szüksége, hozzánk bizalommal fordulhat.  

 

Ha még nem foglalta le repülőjegyeit, de már tudja, hogy érinteni fogja Asztana repülőterét, mi megkeressük önnek a legjobb ajánlatokat! A Skyscanner keresőmotorjával könnyedén áttekintheti a megfizethető Asztana-járatokat hónapról hónapra, akár a legolcsóbb jegyárat biztosító napokat is, vagy akár az egész éves kínálatot. Ha nem biztos úticélját illetően, miért ne próbálná ki ’’Bármely úticélhoz” ajánlatainkat? Hagyja üresen az úticél mezőt és máris ötletet meríthet választékunkból! A Skyscanner többszáz légitársaság és többezer útvonal között keres, hogy megtalálja önnek a valóban kedvező utazási ajánlatokat.

 

Tudta, hogy velünk nem csak repülőjegyét foglalhatja le? Ha szállodára van szüksége Asztana mellett, a Skyscanner ebben is hasznos segítségére lehet, minden nagyobb láncot a partnereink között tudhatunk, hogy megtaláljuk önnek a legolcsóbb árakat.  

Autót bérelne? Minden rendben! A Skyscanner minden nagyobb autókölcsönzővel kapcsolatban áll, hogy a legkedvezőbb kölcsönzési díjakat szállíthassuk önnek, négy keréken, Asztana városában is.

 

Kérje hírlevelünket, hogy még személyre szabottabb árak között tallózhasson. 

Jó utazást kívánunk! Asztana és a Skyscanner - garancia erre.

Légitársaságok Asztana közelében:

 Ki indít járatot Asztana érkezéssel?

 Repülőtéri kapcsolat információk

Asztana Repülőtér

Cím:
Airport 14,
Astana,
010014,
KAZAKHSTAN

Tel:+7 (0)3172 333709
Fax:+7 (0)3172 777982

 Helyszíni információ

Hosszúság:71° 30' 0'' E
Szélesség:51° 10' 0'' N
IATA kód:TSE
ICAO kód:UACC

 Repülőtér elhelyezkedés

Google map

Az ezen az oldalon feltüntetett árak csak a 45 napon belüli találatok alapján becsült legalacsonyabb árak.