Térkép

 Megfizethető repülőjegyek a Skyscannerrel!

Ha Oslo Sandefjord repülőtérre utazik, vagy járata onnan indul, esetleg ismerősét várja, találjon meg mindent egy helyen! Útvonaltervezéshez, reptéri hírekhez, helyi időjáráshoz, légitársaságok képviseletéhez, járatinformációhoz – Skyscanner. Használja áttekintető térképeinket és videóinkat, hogy otthonosan mozogjon Oslo Sandefjord repterén. Bámire is van szüksége, hozzánk bizalommal fordulhat.  

 

Ha még nem foglalta le repülőjegyeit, de már tudja, hogy érinteni fogja Oslo Sandefjord repülőterét, mi megkeressük önnek a legjobb ajánlatokat! A Skyscanner keresőmotorjával könnyedén áttekintheti a megfizethető Oslo Sandefjord-járatokat hónapról hónapra, akár a legolcsóbb jegyárat biztosító napokat is, vagy akár az egész éves kínálatot. Ha nem biztos úticélját illetően, miért ne próbálná ki ’’Bármely úticélhoz” ajánlatainkat? Hagyja üresen az úticél mezőt és máris ötletet meríthet választékunkból! A Skyscanner többszáz légitársaság és többezer útvonal között keres, hogy megtalálja önnek a valóban kedvező utazási ajánlatokat.

 

Tudta, hogy velünk nem csak repülőjegyét foglalhatja le? Ha szállodára van szüksége Oslo Sandefjord mellett, a Skyscanner ebben is hasznos segítségére lehet, minden nagyobb láncot a partnereink között tudhatunk, hogy megtaláljuk önnek a legolcsóbb árakat.  

Autót bérelne? Minden rendben! A Skyscanner minden nagyobb autókölcsönzővel kapcsolatban áll, hogy a legkedvezőbb kölcsönzési díjakat szállíthassuk önnek, négy keréken, Oslo városában is.

 

Kérje hírlevelünket, hogy még személyre szabottabb árak között tallózhasson. 

Jó utazást kívánunk! Oslo Sandefjord és a Skyscanner - garancia erre.

Légitársaságok Oslo Sandefjord közelében:

 Ki indít járatot Oslo Sandefjord érkezéssel?

 Repülőtéri kapcsolat információk

Oslo Sandefjord Repülőtér

Cím:
Sandefjord Airport,
Torpveien 130,
N-3241 Sandefjord,
NORWAY

Tel:+47 (0)33 427002
Fax:+47 (0)33 427001

Webhely:

Tulajdonos:
Sandefjord Lufthavn AS

 Helyszíni információ

Hosszúság:10° 16' 0'' E
Szélesség:59° 10' 59'' N
IATA kód:TRF
ICAO kód:ENTO

 Repülőtér elhelyezkedés

Google map

Az ezen az oldalon feltüntetett árak csak a 45 napon belüli találatok alapján becsült legalacsonyabb árak.