Térkép

 Megfizethető repülőjegyek a Skyscannerrel!

Ha Dél-Tenerife repülőtérre utazik, vagy járata onnan indul, esetleg ismerősét várja, találjon meg mindent egy helyen! Útvonaltervezéshez, reptéri hírekhez, helyi időjáráshoz, légitársaságok képviseletéhez, járatinformációhoz – Skyscanner. Használja áttekintető térképeinket és videóinkat, hogy otthonosan mozogjon Dél-Tenerife repterén. Bámire is van szüksége, hozzánk bizalommal fordulhat.  

 

Ha még nem foglalta le repülőjegyeit, de már tudja, hogy érinteni fogja Dél-Tenerife repülőterét, mi megkeressük önnek a legjobb ajánlatokat! A Skyscanner keresőmotorjával könnyedén áttekintheti a megfizethető Dél-Tenerife-járatokat hónapról hónapra, akár a legolcsóbb jegyárat biztosító napokat is, vagy akár az egész éves kínálatot. Ha nem biztos úticélját illetően, miért ne próbálná ki ’’Bármely úticélhoz” ajánlatainkat? Hagyja üresen az úticél mezőt és máris ötletet meríthet választékunkból! A Skyscanner többszáz légitársaság és többezer útvonal között keres, hogy megtalálja önnek a valóban kedvező utazási ajánlatokat.

 

Tudta, hogy velünk nem csak repülőjegyét foglalhatja le? Ha szállodára van szüksége Dél-Tenerife mellett, a Skyscanner ebben is hasznos segítségére lehet, minden nagyobb láncot a partnereink között tudhatunk, hogy megtaláljuk önnek a legolcsóbb árakat.  

Autót bérelne? Minden rendben! A Skyscanner minden nagyobb autókölcsönzővel kapcsolatban áll, hogy a legkedvezőbb kölcsönzési díjakat szállíthassuk önnek, négy keréken, Tenerife városában is.

 

Kérje hírlevelünket, hogy még személyre szabottabb árak között tallózhasson. 

Jó utazást kívánunk! Dél-Tenerife és a Skyscanner - garancia erre.

Légitársaságok Dél-Tenerife közelében:

 Ki indít járatot Dél-Tenerife érkezéssel?

 Repülőtéri kapcsolat információk

Dél-Tenerife Repülőtér

Cím:
E-38610 Granadilla de Abona,
Tenerife,
CANARY ISLANDS

Tel:+34 (0)922 759000
Fax:+34 (0)922 759247

Webhely:

Tulajdonos:
Aeropuertos Españoles y Navegación Aérea (AENA)

 Helyszíni információ

Hosszúság:16° 34' 0'' W
Szélesség:28° 3' 0'' N
IATA kód:TFS
ICAO kód:GCTS

 Repülőtér elhelyezkedés

Google map

Az ezen az oldalon feltüntetett árak csak a 45 napon belüli találatok alapján becsült legalacsonyabb árak.