Térkép

 Megfizethető repülőjegyek a Skyscannerrel!

Ha Kuala Lumpur Sultan Abdul Azziz Shah repülőtérre utazik, vagy járata onnan indul, esetleg ismerősét várja, találjon meg mindent egy helyen! Útvonaltervezéshez, reptéri hírekhez, helyi időjáráshoz, légitársaságok képviseletéhez, járatinformációhoz – Skyscanner. Használja áttekintető térképeinket és videóinkat, hogy otthonosan mozogjon Kuala Lumpur Sultan Abdul Azziz Shah repterén. Bámire is van szüksége, hozzánk bizalommal fordulhat.  

 

Ha még nem foglalta le repülőjegyeit, de már tudja, hogy érinteni fogja Kuala Lumpur Sultan Abdul Azziz Shah repülőterét, mi megkeressük önnek a legjobb ajánlatokat! A Skyscanner keresőmotorjával könnyedén áttekintheti a megfizethető Kuala Lumpur Sultan Abdul Azziz Shah-járatokat hónapról hónapra, akár a legolcsóbb jegyárat biztosító napokat is, vagy akár az egész éves kínálatot. Ha nem biztos úticélját illetően, miért ne próbálná ki ’’Bármely úticélhoz” ajánlatainkat? Hagyja üresen az úticél mezőt és máris ötletet meríthet választékunkból! A Skyscanner többszáz légitársaság és többezer útvonal között keres, hogy megtalálja önnek a valóban kedvező utazási ajánlatokat.

 

Tudta, hogy velünk nem csak repülőjegyét foglalhatja le? Ha szállodára van szüksége Kuala Lumpur Sultan Abdul Azziz Shah mellett, a Skyscanner ebben is hasznos segítségére lehet, minden nagyobb láncot a partnereink között tudhatunk, hogy megtaláljuk önnek a legolcsóbb árakat.  

Autót bérelne? Minden rendben! A Skyscanner minden nagyobb autókölcsönzővel kapcsolatban áll, hogy a legkedvezőbb kölcsönzési díjakat szállíthassuk önnek, négy keréken, Kuala Lumpur városában is.

 

Kérje hírlevelünket, hogy még személyre szabottabb árak között tallózhasson. 

Jó utazást kívánunk! Kuala Lumpur Sultan Abdul Azziz Shah és a Skyscanner - garancia erre.

Légitársaságok Kuala Lumpur Sultan Abdul Azziz Shah közelében:

 Ki indít járatot Kuala Lumpur Sultan Abdul Azziz Shah érkezéssel?

 Repülőtéri kapcsolat információk

Kuala Lumpur Sultan Abdul Azziz Shah Repülőtér

Cím:
Head Office of MAB,
Sultan Abdul Aziz Shah Airport,
47200 Subang,
MALAYSIA

Tel:+60 (0)3 78467777

Webhely:

 Helyszíni információ

Hosszúság:101° 33' 0'' E
Szélesség:3° 7' 59'' N
IATA kód:SZB
ICAO kód:WMSA

 Repülőtér elhelyezkedés

Google map

Az ezen az oldalon feltüntetett árak csak a 45 napon belüli találatok alapján becsült legalacsonyabb árak.