Térkép

 Megfizethető repülőjegyek a Skyscannerrel!

Ha Sao Jorge-sziget repülőtérre utazik, vagy járata onnan indul, esetleg ismerősét várja, találjon meg mindent egy helyen! Útvonaltervezéshez, reptéri hírekhez, helyi időjáráshoz, légitársaságok képviseletéhez, járatinformációhoz – Skyscanner. Használja áttekintető térképeinket és videóinkat, hogy otthonosan mozogjon Sao Jorge-sziget repterén. Bámire is van szüksége, hozzánk bizalommal fordulhat.  

 

Ha még nem foglalta le repülőjegyeit, de már tudja, hogy érinteni fogja Sao Jorge-sziget repülőterét, mi megkeressük önnek a legjobb ajánlatokat! A Skyscanner keresőmotorjával könnyedén áttekintheti a megfizethető Sao Jorge-sziget-járatokat hónapról hónapra, akár a legolcsóbb jegyárat biztosító napokat is, vagy akár az egész éves kínálatot. Ha nem biztos úticélját illetően, miért ne próbálná ki ’’Bármely úticélhoz” ajánlatainkat? Hagyja üresen az úticél mezőt és máris ötletet meríthet választékunkból! A Skyscanner többszáz légitársaság és többezer útvonal között keres, hogy megtalálja önnek a valóban kedvező utazási ajánlatokat.

 

Tudta, hogy velünk nem csak repülőjegyét foglalhatja le? Ha szállodára van szüksége Sao Jorge-sziget mellett, a Skyscanner ebben is hasznos segítségére lehet, minden nagyobb láncot a partnereink között tudhatunk, hogy megtaláljuk önnek a legolcsóbb árakat.  

Autót bérelne? Minden rendben! A Skyscanner minden nagyobb autókölcsönzővel kapcsolatban áll, hogy a legkedvezőbb kölcsönzési díjakat szállíthassuk önnek, négy keréken, Sao Jorge-sziget városában is.

 

Kérje hírlevelünket, hogy még személyre szabottabb árak között tallózhasson. 

Jó utazást kívánunk! Sao Jorge-sziget és a Skyscanner - garancia erre.

Légitársaságok Sao Jorge-sziget közelében:

 Repülőtéri kapcsolat információk

Sao Jorge-sziget Repülőtér

Cím:
ilha de São Jorge,
Açores,
PORTUGAL

Tel:+351 (0)296 209748
Fax:+351 (0)296 209701

Webhely:

Tulajdonos:
Serviço Açoriano de Transportes Aéreos EP (SATA)

 Helyszíni információ

Hosszúság:28° 10' 32'' W
Szélesség:38° 39' 55'' N
IATA kód:SJZ
ICAO kód:LPSJ

 Repülőtér elhelyezkedés

Google map

Az ezen az oldalon feltüntetett árak csak a 45 napon belüli találatok alapján becsült legalacsonyabb árak.