Térkép

 Megfizethető repülőjegyek a Skyscannerrel!

Ha Seinajoki Ilmajoki repülőtérre utazik, vagy járata onnan indul, esetleg ismerősét várja, találjon meg mindent egy helyen! Útvonaltervezéshez, reptéri hírekhez, helyi időjáráshoz, légitársaságok képviseletéhez, járatinformációhoz – Skyscanner. Használja áttekintető térképeinket és videóinkat, hogy otthonosan mozogjon Seinajoki Ilmajoki repterén. Bámire is van szüksége, hozzánk bizalommal fordulhat.  

 

Ha még nem foglalta le repülőjegyeit, de már tudja, hogy érinteni fogja Seinajoki Ilmajoki repülőterét, mi megkeressük önnek a legjobb ajánlatokat! A Skyscanner keresőmotorjával könnyedén áttekintheti a megfizethető Seinajoki Ilmajoki-járatokat hónapról hónapra, akár a legolcsóbb jegyárat biztosító napokat is, vagy akár az egész éves kínálatot. Ha nem biztos úticélját illetően, miért ne próbálná ki ’’Bármely úticélhoz” ajánlatainkat? Hagyja üresen az úticél mezőt és máris ötletet meríthet választékunkból! A Skyscanner többszáz légitársaság és többezer útvonal között keres, hogy megtalálja önnek a valóban kedvező utazási ajánlatokat.

 

Tudta, hogy velünk nem csak repülőjegyét foglalhatja le? Ha szállodára van szüksége Seinajoki Ilmajoki mellett, a Skyscanner ebben is hasznos segítségére lehet, minden nagyobb láncot a partnereink között tudhatunk, hogy megtaláljuk önnek a legolcsóbb árakat.  

Autót bérelne? Minden rendben! A Skyscanner minden nagyobb autókölcsönzővel kapcsolatban áll, hogy a legkedvezőbb kölcsönzési díjakat szállíthassuk önnek, négy keréken, Seinajoki Ilmajoki városában is.

 

Kérje hírlevelünket, hogy még személyre szabottabb árak között tallózhasson. 

Jó utazást kívánunk! Seinajoki Ilmajoki és a Skyscanner - garancia erre.

Légitársaságok Seinajoki Ilmajoki közelében:

 Repülőtéri kapcsolat információk

Seinajoki Ilmajoki Repülőtér

Cím:
Lentokentantie 60,
FIN-60760 Pojanluoma,
FINLAND

Tel:+358 (0)6 4219611
Fax:+358 (0)6 4219699

Webhely:

Tulajdonos:
Finavia

 Helyszíni információ

Hosszúság:22° 49' 54'' E
Szélesség:62° 41' 35'' N
IATA kód:SJY
ICAO kód:EFIL

 Repülőtér elhelyezkedés

Google map

Az ezen az oldalon feltüntetett árak csak a 45 napon belüli találatok alapján becsült legalacsonyabb árak.