Térkép

 Megfizethető repülőjegyek a Skyscannerrel!

Ha San Juan Luis Munoz Marin repülőtérre utazik, vagy járata onnan indul, esetleg ismerősét várja, találjon meg mindent egy helyen! Útvonaltervezéshez, reptéri hírekhez, helyi időjáráshoz, légitársaságok képviseletéhez, járatinformációhoz – Skyscanner. Használja áttekintető térképeinket és videóinkat, hogy otthonosan mozogjon San Juan Luis Munoz Marin repterén. Bámire is van szüksége, hozzánk bizalommal fordulhat.  

 

Ha még nem foglalta le repülőjegyeit, de már tudja, hogy érinteni fogja San Juan Luis Munoz Marin repülőterét, mi megkeressük önnek a legjobb ajánlatokat! A Skyscanner keresőmotorjával könnyedén áttekintheti a megfizethető San Juan Luis Munoz Marin-járatokat hónapról hónapra, akár a legolcsóbb jegyárat biztosító napokat is, vagy akár az egész éves kínálatot. Ha nem biztos úticélját illetően, miért ne próbálná ki ’’Bármely úticélhoz” ajánlatainkat? Hagyja üresen az úticél mezőt és máris ötletet meríthet választékunkból! A Skyscanner többszáz légitársaság és többezer útvonal között keres, hogy megtalálja önnek a valóban kedvező utazási ajánlatokat.

 

Tudta, hogy velünk nem csak repülőjegyét foglalhatja le? Ha szállodára van szüksége San Juan Luis Munoz Marin mellett, a Skyscanner ebben is hasznos segítségére lehet, minden nagyobb láncot a partnereink között tudhatunk, hogy megtaláljuk önnek a legolcsóbb árakat.  

Autót bérelne? Minden rendben! A Skyscanner minden nagyobb autókölcsönzővel kapcsolatban áll, hogy a legkedvezőbb kölcsönzési díjakat szállíthassuk önnek, négy keréken, San Juan városában is.

 

Kérje hírlevelünket, hogy még személyre szabottabb árak között tallózhasson. 

Jó utazást kívánunk! San Juan Luis Munoz Marin és a Skyscanner - garancia erre.

Légitársaságok San Juan Luis Munoz Marin közelében:

 Ki indít járatot San Juan Luis Munoz Marin érkezéssel?

 Repülőtéri kapcsolat információk

San Juan Luis Munoz Marin Repülőtér

Cím:
PO Box 37250,
Airport Authority,
Airport Station,
San Juan PR 00937-0250

Tel:+1 (0)787 7913840
Fax:+1 (0)787 7914427

Webhely:

Tulajdonos:
Puerto Rico Airports Authority

 Helyszíni információ

Hosszúság:66° 0' 7'' W
Szélesség:18° 26' 24'' N
IATA kód:SJU
ICAO kód:TJSJ

 Repülőtér elhelyezkedés

Google map

Az ezen az oldalon feltüntetett árak csak a 45 napon belüli találatok alapján becsült legalacsonyabb árak.