Térkép

 Megfizethető repülőjegyek a Skyscannerrel!

Ha Szarajevó Butmir repülőtérre utazik, vagy járata onnan indul, esetleg ismerősét várja, találjon meg mindent egy helyen! Útvonaltervezéshez, reptéri hírekhez, helyi időjáráshoz, légitársaságok képviseletéhez, járatinformációhoz – Skyscanner. Használja áttekintető térképeinket és videóinkat, hogy otthonosan mozogjon Szarajevó Butmir repterén. Bámire is van szüksége, hozzánk bizalommal fordulhat.  

 

Ha még nem foglalta le repülőjegyeit, de már tudja, hogy érinteni fogja Szarajevó Butmir repülőterét, mi megkeressük önnek a legjobb ajánlatokat! A Skyscanner keresőmotorjával könnyedén áttekintheti a megfizethető Szarajevó Butmir-járatokat hónapról hónapra, akár a legolcsóbb jegyárat biztosító napokat is, vagy akár az egész éves kínálatot. Ha nem biztos úticélját illetően, miért ne próbálná ki ’’Bármely úticélhoz” ajánlatainkat? Hagyja üresen az úticél mezőt és máris ötletet meríthet választékunkból! A Skyscanner többszáz légitársaság és többezer útvonal között keres, hogy megtalálja önnek a valóban kedvező utazási ajánlatokat.

 

Tudta, hogy velünk nem csak repülőjegyét foglalhatja le? Ha szállodára van szüksége Szarajevó Butmir mellett, a Skyscanner ebben is hasznos segítségére lehet, minden nagyobb láncot a partnereink között tudhatunk, hogy megtaláljuk önnek a legolcsóbb árakat.  

Autót bérelne? Minden rendben! A Skyscanner minden nagyobb autókölcsönzővel kapcsolatban áll, hogy a legkedvezőbb kölcsönzési díjakat szállíthassuk önnek, négy keréken, Szarajevó városában is.

 

Kérje hírlevelünket, hogy még személyre szabottabb árak között tallózhasson. 

Jó utazást kívánunk! Szarajevó Butmir és a Skyscanner - garancia erre.

Légitársaságok Szarajevó Butmir közelében:

 Ki indít járatot Szarajevó Butmir érkezéssel?

 Repülőtéri kapcsolat információk

Szarajevó Butmir Repülőtér

Cím:
PO Box 61,
71210 Ilidza,
BOSNIA-HERZEGOVINA,
Kurta Schorka 36,
71210 Sarajevo,
BOSNIA-HERZEGOVINA,
SJJAPXH

Tel:+387 (0)33 289

Webhely:

 Helyszíni információ

Hosszúság:18° 20' 17'' E
Szélesség:43° 49' 8'' N
IATA kód:SJJ
ICAO kód:LQSA

 Repülőtér elhelyezkedés

Google map

Az ezen az oldalon feltüntetett árak csak a 45 napon belüli találatok alapján becsült legalacsonyabb árak.