Térkép

 Megfizethető repülőjegyek a Skyscannerrel!

Ha Tel Aviv Jaffa repülőtérre utazik, vagy járata onnan indul, esetleg ismerősét várja, találjon meg mindent egy helyen! Útvonaltervezéshez, reptéri hírekhez, helyi időjáráshoz, légitársaságok képviseletéhez, járatinformációhoz – Skyscanner. Használja áttekintető térképeinket és videóinkat, hogy otthonosan mozogjon Tel Aviv Jaffa repterén. Bámire is van szüksége, hozzánk bizalommal fordulhat.  

 

Ha még nem foglalta le repülőjegyeit, de már tudja, hogy érinteni fogja Tel Aviv Jaffa repülőterét, mi megkeressük önnek a legjobb ajánlatokat! A Skyscanner keresőmotorjával könnyedén áttekintheti a megfizethető Tel Aviv Jaffa-járatokat hónapról hónapra, akár a legolcsóbb jegyárat biztosító napokat is, vagy akár az egész éves kínálatot. Ha nem biztos úticélját illetően, miért ne próbálná ki ’’Bármely úticélhoz” ajánlatainkat? Hagyja üresen az úticél mezőt és máris ötletet meríthet választékunkból! A Skyscanner többszáz légitársaság és többezer útvonal között keres, hogy megtalálja önnek a valóban kedvező utazási ajánlatokat.

 

Tudta, hogy velünk nem csak repülőjegyét foglalhatja le? Ha szállodára van szüksége Tel Aviv Jaffa mellett, a Skyscanner ebben is hasznos segítségére lehet, minden nagyobb láncot a partnereink között tudhatunk, hogy megtaláljuk önnek a legolcsóbb árakat.  

Autót bérelne? Minden rendben! A Skyscanner minden nagyobb autókölcsönzővel kapcsolatban áll, hogy a legkedvezőbb kölcsönzési díjakat szállíthassuk önnek, négy keréken, Tel Aviv városában is.

 

Kérje hírlevelünket, hogy még személyre szabottabb árak között tallózhasson. 

Jó utazást kívánunk! Tel Aviv Jaffa és a Skyscanner - garancia erre.

Légitársaságok Tel Aviv Jaffa közelében:

 Ki indít járatot Tel Aviv Jaffa érkezéssel?

 Repülőtéri kapcsolat információk

Tel Aviv Jaffa Repülőtér

Cím:
PO Box 48050,
Tel Aviv,
61425 ISRAEL

Tel:+972 (0)3 6984500
Fax:+972 (0)3 6991058

Webhely:

Tulajdonos:
Israel Airports Authority

 Helyszíni információ

Hosszúság:34° 46' 45'' E
Szélesség:32° 6' 38'' N
IATA kód:SDV
ICAO kód:LLSD

 Repülőtér elhelyezkedés

Google map

Az ezen az oldalon feltüntetett árak csak a 45 napon belüli találatok alapján becsült legalacsonyabb árak.