Térkép

 Megfizethető repülőjegyek a Skyscannerrel!

Ha Szucsáva - Salcea repülőtérre utazik, vagy járata onnan indul, esetleg ismerősét várja, találjon meg mindent egy helyen! Útvonaltervezéshez, reptéri hírekhez, helyi időjáráshoz, légitársaságok képviseletéhez, járatinformációhoz – Skyscanner. Használja áttekintető térképeinket és videóinkat, hogy otthonosan mozogjon Szucsáva - Salcea repterén. Bámire is van szüksége, hozzánk bizalommal fordulhat.  

 

Ha még nem foglalta le repülőjegyeit, de már tudja, hogy érinteni fogja Szucsáva - Salcea repülőterét, mi megkeressük önnek a legjobb ajánlatokat! A Skyscanner keresőmotorjával könnyedén áttekintheti a megfizethető Szucsáva - Salcea-járatokat hónapról hónapra, akár a legolcsóbb jegyárat biztosító napokat is, vagy akár az egész éves kínálatot. Ha nem biztos úticélját illetően, miért ne próbálná ki ’’Bármely úticélhoz” ajánlatainkat? Hagyja üresen az úticél mezőt és máris ötletet meríthet választékunkból! A Skyscanner többszáz légitársaság és többezer útvonal között keres, hogy megtalálja önnek a valóban kedvező utazási ajánlatokat.

 

Tudta, hogy velünk nem csak repülőjegyét foglalhatja le? Ha szállodára van szüksége Szucsáva - Salcea mellett, a Skyscanner ebben is hasznos segítségére lehet, minden nagyobb láncot a partnereink között tudhatunk, hogy megtaláljuk önnek a legolcsóbb árakat.  

Autót bérelne? Minden rendben! A Skyscanner minden nagyobb autókölcsönzővel kapcsolatban áll, hogy a legkedvezőbb kölcsönzési díjakat szállíthassuk önnek, négy keréken, Szucsáva - Salcea városában is.

 

Kérje hírlevelünket, hogy még személyre szabottabb árak között tallózhasson. 

Jó utazást kívánunk! Szucsáva - Salcea és a Skyscanner - garancia erre.

Légitársaságok Szucsáva - Salcea közelében:

 Ki indít járatot Szucsáva - Salcea érkezéssel?

 Repülőtéri kapcsolat információk

Szucsáva - Salcea Repülőtér

Cím:
Salcea City,
Suceava O.P. nr. 1,
C.P. nr. 9,
Suceava,
ROMANIA

Tel:+40 (0)230 529999
Fax:+40 (0)230 529999

Webhely:

Tulajdonos:
Consiliul Judeţean Suceava

 Helyszíni információ

Hosszúság:26° 21' 21'' E
Szélesség:47° 41' 21'' N
IATA kód:SCV
ICAO kód:LRSV

 Repülőtér elhelyezkedés

Google map

Az ezen az oldalon feltüntetett árak csak a 45 napon belüli találatok alapján becsült legalacsonyabb árak.