Térkép

 Megfizethető repülőjegyek a Skyscannerrel!

Ha Roervik Ryumsjoen repülőtérre utazik, vagy járata onnan indul, esetleg ismerősét várja, találjon meg mindent egy helyen! Útvonaltervezéshez, reptéri hírekhez, helyi időjáráshoz, légitársaságok képviseletéhez, járatinformációhoz – Skyscanner. Használja áttekintető térképeinket és videóinkat, hogy otthonosan mozogjon Roervik Ryumsjoen repterén. Bámire is van szüksége, hozzánk bizalommal fordulhat.  

 

Ha még nem foglalta le repülőjegyeit, de már tudja, hogy érinteni fogja Roervik Ryumsjoen repülőterét, mi megkeressük önnek a legjobb ajánlatokat! A Skyscanner keresőmotorjával könnyedén áttekintheti a megfizethető Roervik Ryumsjoen-járatokat hónapról hónapra, akár a legolcsóbb jegyárat biztosító napokat is, vagy akár az egész éves kínálatot. Ha nem biztos úticélját illetően, miért ne próbálná ki ’’Bármely úticélhoz” ajánlatainkat? Hagyja üresen az úticél mezőt és máris ötletet meríthet választékunkból! A Skyscanner többszáz légitársaság és többezer útvonal között keres, hogy megtalálja önnek a valóban kedvező utazási ajánlatokat.

 

Tudta, hogy velünk nem csak repülőjegyét foglalhatja le? Ha szállodára van szüksége Roervik Ryumsjoen mellett, a Skyscanner ebben is hasznos segítségére lehet, minden nagyobb láncot a partnereink között tudhatunk, hogy megtaláljuk önnek a legolcsóbb árakat.  

Autót bérelne? Minden rendben! A Skyscanner minden nagyobb autókölcsönzővel kapcsolatban áll, hogy a legkedvezőbb kölcsönzési díjakat szállíthassuk önnek, négy keréken, Roervik Ryumsjoen városában is.

 

Kérje hírlevelünket, hogy még személyre szabottabb árak között tallózhasson. 

Jó utazást kívánunk! Roervik Ryumsjoen és a Skyscanner - garancia erre.

Légitársaságok Roervik Ryumsjoen közelében:

 Ki indít járatot Roervik Ryumsjoen érkezéssel?

 Repülőtéri kapcsolat információk

Roervik Ryumsjoen Repülőtér

Cím:
Rørvik Airport,
Ryum,
7900 Rørvik,
NORWAY

Tel:+47 (0)67 033250
Fax:+47 (0)67 033251

Webhely:

Tulajdonos:
Avinor AS

 Helyszíni információ

Hosszúság:11° 8' 44'' E
Szélesség:64° 50' 14'' N
IATA kód:RVK
ICAO kód:ENRM

 Repülőtér elhelyezkedés

Google map

Az ezen az oldalon feltüntetett árak csak a 45 napon belüli találatok alapján becsült legalacsonyabb árak.