Térkép

 Megfizethető repülőjegyek a Skyscannerrel!

Ha Ronne Bornholm repülőtérre utazik, vagy járata onnan indul, esetleg ismerősét várja, találjon meg mindent egy helyen! Útvonaltervezéshez, reptéri hírekhez, helyi időjáráshoz, légitársaságok képviseletéhez, járatinformációhoz – Skyscanner. Használja áttekintető térképeinket és videóinkat, hogy otthonosan mozogjon Ronne Bornholm repterén. Bámire is van szüksége, hozzánk bizalommal fordulhat.  

 

Ha még nem foglalta le repülőjegyeit, de már tudja, hogy érinteni fogja Ronne Bornholm repülőterét, mi megkeressük önnek a legjobb ajánlatokat! A Skyscanner keresőmotorjával könnyedén áttekintheti a megfizethető Ronne Bornholm-járatokat hónapról hónapra, akár a legolcsóbb jegyárat biztosító napokat is, vagy akár az egész éves kínálatot. Ha nem biztos úticélját illetően, miért ne próbálná ki ’’Bármely úticélhoz” ajánlatainkat? Hagyja üresen az úticél mezőt és máris ötletet meríthet választékunkból! A Skyscanner többszáz légitársaság és többezer útvonal között keres, hogy megtalálja önnek a valóban kedvező utazási ajánlatokat.

 

Tudta, hogy velünk nem csak repülőjegyét foglalhatja le? Ha szállodára van szüksége Ronne Bornholm mellett, a Skyscanner ebben is hasznos segítségére lehet, minden nagyobb láncot a partnereink között tudhatunk, hogy megtaláljuk önnek a legolcsóbb árakat.  

Autót bérelne? Minden rendben! A Skyscanner minden nagyobb autókölcsönzővel kapcsolatban áll, hogy a legkedvezőbb kölcsönzési díjakat szállíthassuk önnek, négy keréken, Ronne Bornholm városában is.

 

Kérje hírlevelünket, hogy még személyre szabottabb árak között tallózhasson. 

Jó utazást kívánunk! Ronne Bornholm és a Skyscanner - garancia erre.

Légitársaságok Ronne Bornholm közelében:

 Ki indít járatot Ronne Bornholm érkezéssel?

 Repülőtéri kapcsolat információk

Ronne Bornholm Repülőtér

Cím:
Bornholms Lufthavn ,
Søndre Landevej 2,
DK-3700 Roenne,
DENMARK

Tel:+45 (0)56 952626
Fax:+45 (0)56 930222

Webhely:

Tulajdonos:
Danish Civil Aviation Administration (Statens Luftfartsvæsen)

 Helyszíni információ

Hosszúság:14° 45' 28'' E
Szélesség:55° 3' 56'' N
IATA kód:RNN
ICAO kód:EKRN

 Repülőtér elhelyezkedés

Google map

Az ezen az oldalon feltüntetett árak csak a 45 napon belüli találatok alapján becsült legalacsonyabb árak.