Térkép

 Megfizethető repülőjegyek a Skyscannerrel!

Ha Reggio Calabria repülőtérre utazik, vagy járata onnan indul, esetleg ismerősét várja, találjon meg mindent egy helyen! Útvonaltervezéshez, reptéri hírekhez, helyi időjáráshoz, légitársaságok képviseletéhez, járatinformációhoz – Skyscanner. Használja áttekintető térképeinket és videóinkat, hogy otthonosan mozogjon Reggio Calabria repterén. Bámire is van szüksége, hozzánk bizalommal fordulhat.  

 

Ha még nem foglalta le repülőjegyeit, de már tudja, hogy érinteni fogja Reggio Calabria repülőterét, mi megkeressük önnek a legjobb ajánlatokat! A Skyscanner keresőmotorjával könnyedén áttekintheti a megfizethető Reggio Calabria-járatokat hónapról hónapra, akár a legolcsóbb jegyárat biztosító napokat is, vagy akár az egész éves kínálatot. Ha nem biztos úticélját illetően, miért ne próbálná ki ’’Bármely úticélhoz” ajánlatainkat? Hagyja üresen az úticél mezőt és máris ötletet meríthet választékunkból! A Skyscanner többszáz légitársaság és többezer útvonal között keres, hogy megtalálja önnek a valóban kedvező utazási ajánlatokat.

 

Tudta, hogy velünk nem csak repülőjegyét foglalhatja le? Ha szállodára van szüksége Reggio Calabria mellett, a Skyscanner ebben is hasznos segítségére lehet, minden nagyobb láncot a partnereink között tudhatunk, hogy megtaláljuk önnek a legolcsóbb árakat.  

Autót bérelne? Minden rendben! A Skyscanner minden nagyobb autókölcsönzővel kapcsolatban áll, hogy a legkedvezőbb kölcsönzési díjakat szállíthassuk önnek, négy keréken, Reggio Calabria városában is.

 

Kérje hírlevelünket, hogy még személyre szabottabb árak között tallózhasson. 

Jó utazást kívánunk! Reggio Calabria és a Skyscanner - garancia erre.

Légitársaságok Reggio Calabria közelében:

 Ki indít járatot Reggio Calabria érkezéssel?

 Repülőtéri kapcsolat információk

Reggio Calabria Repülőtér

Cím:
via Provinciale Ravagnese,
11,
89067 Reggio Calabria,
ITALY

Tel:+39 (0)965 640517
Fax:+39 (0)965 636885

Webhely:

Tulajdonos:
SOGAS SpA - Società di Gestione per l'Aeroporto dello Stretto

 Helyszíni információ

Hosszúság:15° 39' 2'' E
Szélesség:38° 4' 31'' N
IATA kód:REG
ICAO kód:LICR

 Repülőtér elhelyezkedés

Google map

Az ezen az oldalon feltüntetett árak csak a 45 napon belüli találatok alapján becsült legalacsonyabb árak.